fjordsaga.blogg.se

2016-11-17
21:08:52

Slit & Släp

Ja idag började dagen med en liten tråkig shoppingtur efter att ha skjutsat barn till skolan och släppt ut hästarna. På listan stod bara tråkigheter som verktyg, kontorsmaterial och morötter, impulsköpte även en sopborste för 70kr på Biltema (den sopade gudomligt på stallgången, mycket bra köp, få se hur länge den håller bara...) Efter veckans kontorsjobb, med tillhörande huvudvärk över en trasslande skrivare (blir en ny på inköpslistan😖) så var den arbetsdagen över. 
Slut i kropp och knopp åkte jag ändå till stallet för dagens mockningspass och träning av hästarna för att fylla på med lite energi och släppa lite måsten. Dolly och Saga fick släpa däcket idag. Dolly känns riktigt pigg och glad, håller det i sig så är hon nog klar för vagnen/pulkan efter Jul. 
Saga som inte släpat däck sedan innan olyckan tog arbetsuppgiften med guldstjärna och vi sladdade lite på ridbanan och sedan en tur på vägen. Så skönt att hon funkar så bra🌟. Så nu blir det släpa av ett tag, så ska vi nog åka vagn även efter henne snart igen😃.
Så skulle jag egentligen ha ridit Hannibal också, men orken tog slut och nu har jag lärt mig att då åker man hem...
Fick ett behövande samtal med en ❤️-vän på hemvägen, du vet vem du är. Gör nu det som blir rätt för dig, ta ingen skit för att vara snäll mot andra! 
Tillbringade sedan en tid i soffan med de små fyrbenta polarna i väntan på ny ork och insläpp av hästarna. Fick då sällskap av Lisa och vi avslutade med lite gofika i stallet, Dolly va nyfiken men fick inte smaka. Hon får istället morot innan släckning efter kvällsfodringen om en stund. Blev en ganska bra dag idag. 🌟 till mig som börjar förstå mig på min ork.
Om man får välja ska jag bli en katt nästa gång...